Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Vernee Mars premium telefon za samo 210 evra

Premium modeli su uglavnom dosta skupi, ali Vernee Mars je drugačiji. Ovaj kineski brend postao je dosta poznat nakon Thor, Apollo i Apollo Lite pametnih telefona koji su postali hit.


Kućište izgledom, posebno zadnja strana zbog antenskih linija, dosta podseća na novi iPhone 7. A unutar kućišta krije se prava zver. Helio P10 osmojezgreni procesor na 2.0GHz, Mali-T860 MP2 700MHz grafika i 4GB RAM-a, zajedno sa 32GB interne memorije, koju je moguće proširiti memorijskim karticama do 128GB. 

Ekran ima dijagonalu od 5,5 inča sa rezolucijom od 1920 x 1080px, što je odlično (osim ukoliko ne planirate da koristite neki VR headset, gde je svaki piksel više bitan). Preko ekrana nalazi se Corning Gorilla Glass 3 koji će dobro štititi od ogrebotina.

Treba spomenuti i da postoji 4G povezivanje, kao i to da telefon pokreće Android 6.0, a sasvim je izvesna i nadogradnja na Android 7 Nougat.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.