Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Vip pokriva prekoračenje tarife

Jedan od čestih problema sa kojima se većina korisnika mobilne telefonije u Srbiji susreće je uvećan mesečni račun usled prekoračenja saobraćaja van paketa.


U Vipu je ukupan broj žalbi zabeležen u korisničkom servisu tokom prošle godine smanjen za čak 30 posto u odnosu na 2015. od čega oko 3% čine baš pitanja na temu iznosa računa zbog potrošnje van paketa. 

Sa željom da dodatno smanji procenat ovih situacija i žalbi, Vip mobile svojim korisnicima poklanja jedan dodatni paket minuta, SMS-a i MB identičan mesečnoj tarifi koju koriste i time pokriva eventualno prekoračenje tarife.  

Naime, svi novi i postojeći korisnici koji obnavljaju ugovor dobiće još jednu, 25. mesečnu tarifu čiji se sadržaj u nacionalnom saobraćaju automatski troši tokom naredne dve godine u slučaju ako korisnik prekorači saobraćaj iz svoje mesečne tarife. Na primer, korisnik Nova 5 tarife koji u okviru mesečne pretplate već ima 900 minuta, 900 SMS i 1800 MB sada dobija 25. mesečnu pretplatu tačnije dobija dodatnih 900 minuta, 900 SMS i 1800 MB koje može iskoristiti u naredne dve godine.

Ovom ponudom, Vip nastoji da dodatno unapredi korisničko iskustvo i svojim korisnicima smanji mogućnost da naprave neplanirane troškove. Promocija traje do 30.04.2017. godine.

Izvor: vipmobile


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.