Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple AirPods slušalice dominiraju tržištem

Apple AirPods slušalice, prema najnovijem istraživanju, predvode tržište takozvanih true wireless slušalica, odnosno bežičnih slušalica koje nisu žicom spojene na spoljni uređaj ali niti međusobno.


Drugo mesto na tom tržištu sada drže Samsung-ove Galaxy Buds slušalice koje se korisnicima obično nude kao poklon u sklopu promocije sa Samsung-ovim high-end pametnim telefonima kao što su Galaxy S10 i Galaxy S10 Plus.

Treba napomenuti da se Apple-ovo vodstvo na tržištu prvenstveno temelji na uspehu prve generacije AirPods slušalica, dok je prodaja druge generacije istih slušalica za sada ispod očekivanog novoa.

U međuvremenu je u pripremi i treća generacija koja bi se trebala sastojati od dva modela. Na kraju treba spomenuti i konstantni rast celokupnog tržišta true wireless slušalica koje je samo u poslednjem kvartalu raslo za 40%, isporučeno ih je oko 17,5 miliona.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.