Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple iPhone 11 nove informacije o kameri telefona

Na internetu su se pojavile nove glasine u vezi sa sledećim modelom iPhone-a, a najnovije kažu da će iPhone 11 dobiti novu generaciju 3D kamere za Face ID sistem, tj. prepoznavanje lica. 


Razlika u odnosu na dosadašnje, očituje se u tome što će pokrivati veći ugao, a to će uticati na lakše i brže otključavanje uređaja. O kojim vrednostima se radi, za sada nije poznato.

Da će na novi iPhone na poleđini imati tri kamere poznato je od ranije, ali danas saznajemo da će jedna od njih biti ultra-širokougaona, što je u skladu sa sveopštim trendom, a trebala bi da pokriva ugao od 120 stepeni.

Druga novost kod kamere odnosi se na mogućnost ugradnje optičke stabilizacije na njih sve tri. Naime, pored ultra-širokougaone, uređaj će imati standardna i telefoto kameru, o kojoj za sada još uvek ne znamo koliku vrednost optičkog povećanja će podržavati.

Treća novost je nova LED blic koji neće fizički narasti, ali bi navodno trebala da bude osetno jača od aktualne. Na kraju priče o kameri spomenimo i novi ISP koji bi trebao da doprinese opštem podizanju kvaliteta fotografije.

Od ranije poznatih detalja spomenimo novi A13 procesor, ali i iOS 13, koji će na nivou operativnog sistema doneti dark mode, odnosno tamnu temu, koja će za potpun doživljaj trebati i podršku proizvođača aplikacija.

Naravno, ne smemo zaboraviti ni dizajn koji s prednje strane očito neće doživeti veće promene, ali sa zadnje će dobiti prilično veliku i ružnu grbu modula kamere, koja će pritom još biti smeštena asimetrično.

Veruje se da će Apple u početku predstaviti dva modela, jednog sa ekranom dijagonale 5,8, a drugog 6,5 inča.

S druge strane, ne treba zanemariti činjenicu da su sve dosadašnje slike koje prikazuju sledeći iPhone zapravo renderi kreirani na temelju dostupnih informacija, tako da konačni proizvod na kraju može sadržavati i manje ili veće izmene.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.