Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple iPhone 12 najavljeno 6 modela?

Očekivali smo 4 modela iPhone-a 12, ali sad nove informacije najavljuju čak šest varijanti. Najjeftiniji iPhone 12 će navodno koštati samo 549 dolara, ali će imati LCD ekran.


Četiri iPhone 12 modela smo već nekako prihvatili. Jedan sa 5.4-inčnim, dva s 6.1-inčnim i jedan s 6.7-inčnim ekranom. To je situacija o kojij se priča već dugo i deluje sasvim realno. Šta ako ih bude čak šest?

Naime, sva četiri iPhone 12 modela prema onome što smo do sada imali prilike da čujemo, imaće OLED ekrane i podršku za 5G povezivanje. Omega LEAKS and RUMORS na Twitter-u sad objavljuje opciju sa još dva modela. Oni bi se od ostatka ekipe razlikovala po izostanku 5G podrške.

Navode se iPhone 12 LTE sa LCD ekranom po ceni od $549 te iPhone 12 Max LTE po ceni od $649.

Za sada je naravno sve na nivou nagađanja, ali kad bi Apple ove jeseni zaista ponudio čak šest iPhone 12 modela, Apple fanovi bi imali veći izbor nego ikad do sada. Mogli bi birati novi iPhone u cenovnom rasponu od $549 pa sve do $1,399.

Upravo je ograničen broj modela Apple-u do sada osiguravao ekskluzivitet, koji ga čini atraktivnim. Da li će se lansiranjem čak šest različitih modela taj imidž raspasti?


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.