Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple iPhone 12 Pro će imati 6GB RAM-a

Apple najavljuje povećanje RAM memorije za iPhone 12 Pro ali i početak proizvodnje iPhone SE 2 telefona, koji bi trebalo da stigne u martu.


Ljubitelji Apple telefona sigurno znaju da aktuelni iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max imaju po 4GB RAM memorije. To je u poređenju sa top modelima iz Android tabora premalo i to već nekoliko godina unazad. U stvarnosti zbog sasvim drugačijeg odnosa hardvera i softvera, više je nego dovoljno za fluidan rad.

Ipak, saznaje se da će novi iPhone 12 Pro modeli, koje će Apple predstaviti na jesen 2020. imati 6GB RAM-a. iPhone 12, naslednik iPhone-a 11 bez tog Pro u imenu, imaće 4 gige RAM-a.

Mnoge među vama više će zanimati sveže vesti o nasledniku iPhone-a SE. Naime, opet se aktuelizovala priča i o njemu. Izvori bliski Apple-u tvrde da iPhone SE 2 u proizvodnju kreće u februaru sledeće godine. Potvrđuju ranije objavljene informacije o 4.7″ ekranu i Touch ID Home tipci. Biće temeljen na iPhone 8 modelu, a pokretaće ga A13 čip sa 3GB RAM-a.

U prodaji bi iPhone SE 2 trebao da se nađe u martu sledeće godine.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.