Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple iPhone 9 - SE 2 imaće veći ekran i Face ID

Prema nekim procurelim informacijama Apple će ove godine predstaviti i dodatni model iPhone telefona – iPhone SE 2 ili kako ga neki još nazivaju iPhone 9. Kako god se uređaj na kraju zvao svi se slažu oko jednoga – dizajna, koji bi se trebao temeljiti na iPhone-u 8.


iPhone 8 trenutno je jedini iPhone koji se još može kao novog kupiti sa Home tipkom sa Touch ID-em. Sa novijih modela ta tipka je odavno nestala i zamenio ju znatno bezbedniji Face ID. Isti recept će prema japanskim izvorima Apple primeniti i na novi iPhone SE 2/iPhone 9.

Budući Home tipka odlazi u penziju, novi iPhone SE 2/iPhone 9 trebao bi da ima veći ekran u odnosu na iPhone 8 koji će poslužiti kao polazna tačka za kreiranje novog modela. Izvor navodi kako bi ekran mogao da bude povećan sa 4,7“ na 5,4“.

Dodatno, Apple će poboljšati zadnju kameru (veća rezolucija), a poboljšan će navodno biti i LED blic. Naravno, kao i originalni iPhone SE koji je dobio najnoviji procesor iz tada aktualnog iPhone-a 6s, tako će i iPhone SE 2/iPhone 9 imati A13 Bionic SoC iz aktualne serije iPhone 11.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.