Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Honor 9X i 9X Pro službeno predstavljeni

Honor 9X mobilni telefon predstavljen je službeno u Kini. Pored njega, stigao je i Honor 9X Pro, a oba uređaja su pokretana novim Huawei-jevim Kirin 810 procesorom, malo slabijim od najjačeg proizvoda HiSilicon divizije – Kirin-a 980.


Honor 9X i Honor 9X Pro dolaze sa 6,59-inčnim IPS ekranom od ivice do ivice, bez rupice i zuba, a prednja kamera je smeštena u pomični mehanizam, baš kao na uređajima OnePlus 7 Pro i Xiaomi Mi 9T.

Obojica sadrže moćnu 4000 mAh bateriju, a razlikuju se po setu kamera. Na Pro modelu primarnu kameru čini 48 MP f/1.8, 1/2” Quad Bayer senzor u društvu sa 8 MP ultra-širokougaonom kamerom i 2 MP senzorom dubine, dok je kod običnog ultra-širokokutna izbačena.

Softverski temelj ovim uređajima je Android 9.1 Pie uz EMUI 9.1 nadogradnju interfejsa, te dodatak GPU 3.0 Turbo sistema za mobilni gaming.

Čitač otisaka prstiju je kod oba modela smešten na boku kućišta, a pored USB-C porta nalazi se 3.5 mm audio ulaz. Iako je baterija izdašnog kapaciteta od 4000 mAh, izostala je podrška za brzo punjenje, jer punjači isporučuju samo 10W snagu.

Na kraju napomenimo da se radi o modelima namenjenom kineskom tržištu, i da evropski modeli, koji će verovatno biti predstavljeni naknadno, mogu da sadrže više izmena.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.