Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Huawei P40 prikazan na videu

Huawei planira da krajem meseca u Parizu predstavli svoju novu P40 seriju telefona, ali ekipa sa portala Digital Trends, dočepala se jednog od njih već sad. Huawei P40 na videu otkriva kako će izgledati i šta donosi.


Kako se radi o prototipu Huawei-a P40, nije im bilo dozvoljeno prikazati baš sve o uređaju, a naročito ne ekran i softver.

Natpisi na leđima Polarie i Blink, tu su da zbune znatiželjnike i jasno zamenjuju Huawei i Leica logotipe.

Huawei P40 dosta nalikuje na P30 Pro od prošle godine. Njegov modul kamere ipak nešto duži, a poslednje oko kamere je sasvim jasno periskopsko telefoto sočivo i praktično je identično onom sa prošlogodišnjeg P30 Pro.

Pored je još jedan otvor – verovatno ToF senzor sa dodatnim mikrofonom i blicem. Ekran je navodno blago zakrivljen kao i leđa, a povezuje ih metalni okvir.

Jasan je izostanak 3.5mm audio priključka, ali to nas više ne čudi jer i Samsung je odustao od njega. Nije bilo reči o specifikacijama i drugim detaljima, ali sasvim jasno možete očekivati Kirin 990, 5G, jaku bateriju i HMS umesto Google-ovih servisa i aplikacija out-of-the-box.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.