Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

iPhone 11 Pro Max imaće snažnu bateriju

Apple nama običaj da objavljuje kapacitet baterije svojih mobilnih telefona, tako da to ostaje tajna, ali ne dugo s obzirom da se sazna iz dokumentacije ili kada neki entuzijasta rastavi uređaj na sitne deliće.


U dokumentu koji je objavljen se navodi kako kapacitet baterije iPhonea 11 Pro Max iznosi 15,04 Wh, što odgovara iznosu od 3969 mAh, a to je 25% više od onog u iPhone-u XS Max. Zato i ne čudi podatak iznesen na predstavljanju da će baterija novog modela osigurati do 5 sati dužu autonomiju.

Uz 25% povećanje kapaciteta baterije, ali i novi procesor te energetski efikasniji eran, ukupna autonomija bi se trebala povećati za 33% u odnosu na prethodnika.

Kad je u pitanju iPhone 11 Pro, njegova baterija donosi 11,67 Wh ili 15% više od one u iPhone-u XS, dok obični iPhone 11 sadrži 11,91 Wh, što je 7% više od baterije iPhone-a XR, čiji je direktni naslednik.

Ovo drastično povećanje kapaciteta baterije u najvećem modelu rezultovalo je i podebljanjem kućišta koje sada meri 8,1 mm, dok je prethodnik sa svojih 7,7 mm bio nešto elegantniji. "Platila" je i masa, pa tako novi Apple-ov top model teži pozamašnih 226 grama, dok je i prethodnik na leđima nosio ne baš malih 206 grama.

Ako nas pitate, rado bismo žrtvovali ovih 4 milimetra i 20 grama viška za 5 sati dužu autonomiju, ali kako će se to pokazati u praksi, videćemo kad nam uređaj stigne na test.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.