Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Poznat izgled Apple iPhone XR novog modela

Videli smo ranije kako bi iPhone XI tj. iPhone 11 trebalo da izgleda. Novi renderi kreirani na temelju dostupnih informacija sugerišu minimalnu promenu u dizajnu napred, i ne baš tako malu pozadi, budući da će nova trostruka kamera biti izvedena kroz poveći modul kojeg već sada nazivamo grbom, bubregom, a neki čak i tumorom.


Sada je došlo vreme za rendere jeftinijeg iPhone-a, odnosno naslednika modela XR. Prema najnovijim renderima kreiranim takođe na temelju dostupnih informacija, ni njemu neće nedostajati grba, a preko toga biće još ružnija jer će sadržati dve kamere, koje su u još većoj asimetriji s blicem, što možete videti na slikama.

Naravno, ne možemo biti sigurni da će novi iPhone XR baš ovako izgledati, a uz to, vredi i za skuplji model, ali praksa je do sada pokazala da su ovakve glasine o dizajnu iPhone-a u velikoj meri bile autentične i na kraju verodostojne.

Jedino što bi ovaj izgled donekle moglo da spase je manja visina grbe. Naime, kretatori rendera možda nisu najtačnije pogodili odnos, odnosno "visinsku razliku" između grbe i poleđine, jer bi manja razlika svakako poboljšala ukupan utisak.

Hoće li ovo sve izgledati ovako videćemo na jesen, kad uređaji budu službeno predstavljeni.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.