Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy A11 zvanično predstavljen

Samsung Galaxy A11 je mobilni telefon sa 6,4-inčnim Infinity-O TFT ekranom rezolucije 1560 x 720 piksela, osmojezgrenim cipom na 1,8 GHz, 2 odnosno 3 GB RAM-a, 32 GB interne memorije za skladišćenje podataka proširive microSD karticama do 512 GB i baterijom sa kapacitetom od 4000 mAh (brzo punjenje od 15 W).


Na prednjoj strani se nalazi kamera od 8 megapiksela zadužena za selfije koja je smeštena na gornjoj levoj strani uređaja. Sa zadnje strane se nalazi trostruka kamera bazirana na glavnom 13-megapikselnom senzoru, 5-megapikselnom ultraširokom senzoru i 2-megapikselnom senzoru dubine.

Uz zadnju kameru tu je i senzor otisaka prstiju, a postoji i mogućnost prepoznavanja lica. Operativni sistem je Android 10 u kombinaciji sa One UI 2.0 interfejsom. U prodaju stiže u crnoj, beloj, plavoj i crvenoj boji. Datum početka prodaje i cena mobilnog telefona za sada nisu poznati.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.