Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy Note 10 maske otkrivaju izgled telefona

Kako se približava službeno predstavljanje Samsung Galaxy Note 10 telefona, sve je više primera njegovog izgleda. Sad imamo i maske od Olixar-a, koji je poznat po otkrivanju dizajna Samsung-ovih mobilnih telefona.


Olixar je jedan od onih proizvođača zaštitnih maski za telefone, s prilično dobrom reputacijom u najavi nadolazećih uređaja. To, a i činjenica da smo rendere sa identičnim dizajnom već do sada videli, daje za pravo da poverujemo da će Galaxy Note 10 izgledati upravo ovako.

Osnovna funkcija je taj ekran od ivice do ivice sa vrlo tankim okvirom, naročito ako ga usporedimo sa Galaxy-em Note9. Selfie kamera je sad u rupici u ekranu, a ona više nije uz rub kao na Galaxy S10 seriji već po sredini.

Na leđima je nova trostruka kamera, postavljena okomito i to uz levi rub uređaja pa poprilično podseća na Huawei P30 modele. Čitača otisaka na leđima nema, najverovatnije jer je pod ekranom, kao na Galaxy S10 i S10+ uređajima. Za pretpostaviti je da se opet radi o ultrazvučnom čitaču.

I ovi renderi potvrđuju izostanak 3.5mm audio izlaza ali i najavljuju i dugme manje na bokovima uređaja. Nagađa se o tome da je Samsung odlučio izbaciti Bixby dugme.

Podsetimo da su igri dva modela – Galaxy Note 10 i Galaxy Note 10 Pro. Taj drugi će imati još veći ekran, izgledno jaču bateriju i kameru više na leđima.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.