Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy Note 20+ imaće 108 MP kameru!?

Samsung Galaxy Note 20+ dolazi u avgustu, mobilni uređaj će imati novi dizajn dok će većina tehničkih mogućnosti biti iz modela Samsung Galaxy S20 Ultra.


To znači da će biti pokretan istim procesorom, a verovatno će doći i u sličnim konfiguracijama radne i skladišne memorije. Od njega bi trebao da dobije i 108 MP kameru, ali prema najnovijim glasinama, telefoto kamera će se razlikovati u jednoj stavci, a to je digitalni zoom.

Naime, Samsung je na Ultri reklamirao tzv. Space zoom sa 100X povećanjem, što je ugravirao i na sami modul kamere, ali ovoga puta bi se mogao zadržati na realnijih 50X. Ukoliko su ove informacije tačne, Note 20+ bi trebao da donese manji digitalni zoom, dok bi ostale karakteristike ostale iste.

Note 20+ bi trebao da donese sličan 6,9-inčni ekran, a što se baterije tiče, do sada se pojavilo više različitih informacija, tako da nismo sigurni hoće li joj kapacitet prelaziti 4500 mAh.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.