Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S11 i S11+ imaće 10X optiči zoom?

Informacije o novom mobilnom telefonu Samsung Galaxy S11 ne prestaju da stižu, izvesni grčki izvor sa navodnim vezama u Samsung-u iznosi detalj da će nova kamera modela Galaxy S11 i Galaxy S11+ doneti, ne 5X, već 10X optički zoom.


Zvuči pomalo neverovatno, ali videli smo da takvi uređaji na tržištu već postoje, a koliko je Samsung spreman na ovakav skok, ostaje za videti. Zahvaljujući novom 108 MP senzoru u kombinaciji sa 48 MP telefoto kamerom, Samsung Galaxy S11 i Galaxy S11+ će postizati suludi 100X hibridni zoom, komercijalnog naziva Space Zoom. Naravno, ovo znači da će do 10X povećavati optički, a ostatak u digitalnom obliku.

Koliko će 100X povećanje biti od koristi, takođe ostaje za videti, ali do sada smo već videli kako je 5X optičko povećanje omogućilo solidan 50X hibridni zoom na Huawei-ju P30 Pro. Shodno tome, očekujemo sličnu situaciju i u ovom slučaju.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.