Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung predstavio Galaxy A51 i A71 telefone

Samsung je predstavio mobilne telefone Galaxy A71 i Galaxy A51. Ove pametne uređaje karakterišu poboljšane funkcije, među kojima su inteligentnije performanse kamere, jedinstveni Infinity-O ekran i dugotrajnija baterija.


"Od lansiranja prošle godine, Galaxy A serija postala je jedna od najomiljenijih serija pametnih telefona. Novi Galaxy A71 i Galaxy A51 donose bitne inovacije koje mogu zadovoljiti potrebe savremenih korisnika, posebno kada je reč o dizajnu, trajnosti baterije i mogućnostima“, rekao je Matthew Jinkyu Jeon, predsednik Samsung Electronics Adriatic.

Galaxy A71 i Galaxy A51 dolaze sa 4 kamere, a posebno dobrar kvalitet fotografija donosi glavna kamera 64-megapikselnim senzorom na Galaxy A71 i 48-megapikselnim na Galaxy A51. Tu su još i ultraširoka kamera sa vidnim poljem od 123 stepeni, makro kamera i dubinska kamera koja omogućava subjektima da se istaknu pomoću Live Focus efekata.

Zahvaljujući Super Steady funkciji, korisnici mogu snimati kvalitetne video zapise u pokretu, a uređaji imaju i Super AMOLED Infinity-O ekrane dijagonala  6,7 i 6,5 inča.

Galaxy A71 i Galaxy A51 uređaji dolaze sa velikom baterijom od 4.500 mAh i 4.000 mAh, što korisnicima omogućava da duže koriste uređaj tokom dana, a tu su i mogućnosti brzog punjenja od 25 W i 15 W.

Uređaji su zaštićeni bezbednosnom platformom Samsung Knox.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.