Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Američki magazini kritikuju HTC One M9

Novi i značajan smartphone tajvanske kompanije HTC, model One M9 koji bi trebao da konkuriše Samsung-ovom Galaxy-ju S6 i novom iPhone-u, nije zadovoljio prvi val kritičara.


Pre četiri godine prilikom držanja više od 10 posto tržišta, HTC je lansirao više od 20 modela smartphonea, od Wildfire-a S do Rezound-a, a u poslednje vreme iznedrio je tek nekoliko noviteta. U SAD-u HTC se fokusira isključivo na linije One i Desire.

Od M9 se puno očekuje. Pored toga što se u ruci ponaša izuzetno dobro poredeći ga sa modelom M8, on poseduje bolje kamere, bolji ekran i čitav niz zanimljivih dodataka. Ipak, prvi američki komentari u magazinima i recenzijama ne odišu dobrom prolazu na tamošnjem tržištu.

The Verge piše kako M9 ne donosi ništa novo te da je sve zapravo kopija već postojećih uređaja. BGR smatra kako je novi M9 zapravo lako pomešati sa prethodnicima, a Engadget piše kako je novi HTC samo ušminkani koncept modela One koji ne donosi ništa novo.

"To je smartphone "za pokazivanje", poput modnog dodatka. Metalni deo je kao nakit. Iako je ovaj uređaj lep, sigurno nije nov i drugačiji", piše Guzmodo.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.