Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple iPhone 8 prvi video prikaz?

Benajmin Geskin, čovek koji često objavljuje "leakove" iz informatičke industrije, na svom je Twitter profilu objavio i nekoliko novih informacija koje se tiču najočekivanijeg mobilnog telefona – iPhone-a 8.


Prema Geskinu, koji voli da istakne da objavljuje samo proverene informacije, sledeći iPhone bi trebao da donese novi "premium" dizajn koji se sastoji od prednje i zadnje staklene površine, s metalnim okvirom, podsećajući tako na legendarnu četvorku.

S prednje strane uređaja od ivice do ivice protezaće se OLED ekran, a u njega će biti ugrađena Home taster (koji fizički nije vidljiv na uređaju), dok sa zadnje strane neće biti "ružno" smeštenog čitača otiska prsta. Geskin kaže i da će se prepoznavanje korisnika obavljati 3D skeniranjem lica, ali ne navodi znači li to da će Apple u potpunosti odustati od Touch ID tehnologije.

Dalje, novi iPhone puniće se bežično (u ovo je 99% siguran), pokretaće ga procesor A11 izrađen 10-nanometarskom tehnologijom, dok će iOS 11 u sebi imati ugrađene i brojne funkcionalnosti za proširenu stvarnost. U iste svrhe novi će iPhone imati dve vertikalno postavljene zadnje kamere, kako bi se prilikom rada u AR načinu one nalazile horizontalno.

Da bi svoje informacije i potvrdio, Geskin je objavio i kratki video u kojem se neko poigrava s "dummy" modelom iPhone-a 8 – a na kojem se vidi da su sve navedene informacije istinite.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.