Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Apple predstavio novi iPod i crveni iPhone 7

Već neko vreme se šuška o tome da će Apple uskoro u potpunosti osvežiti asortiman tableta, a prvi korak u tom smeru obavljen je bez velike pompe.


Juče je u prodaju pušten novi iPad sa ekranom od 9,7 inča, a istovremeno je sa polica povučen model iPad Air 2.

Novi uređaj odlikuju većinom iste specifikacije koje je imao i iPad Air 2, osim što je njegov A8X procesor zamenjen novijim modelom, 64-bitnim SoC-em A9. The Verge prenosi i kako je cena (barem u SAD-u) za novi model niža nego za njegovog prethodnika, pa 32-GB model sa Wi-Fijem košta 329 dolara.

Što se tiče naziva, Apple je ovoga puta povukao neobičan potez. Umesto nastavka tradicije i naziva iPad Air 3 (ili sličnog), ovaj se model na njihovim stranicama naziva samo – iPad.

Uz novosti iz sveta iPad-a, tu je i ranije najavljeni crveni iPhone. Modeli iPhone 7 i iPhone 7 Plus dostupni su u crvenoj boji, u sklopu humanitarne serije proizvoda (Product)RED. Dakle, ako ste do sada iPhone 7 izbegavali jer niste bili zadovoljni postojećom paletom boja, sada imate razlog više da ipak razmislite o njemu.

Usput, Apple je osvežio ponudu iPhone SE uređaja, pa su tako od danas umesto u 16 i 64 GB ovi uređaji dostupni u verzijama sa po 32 i 128 GB ugrađene memorije. Cene su im 399 i 499 dolara.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.