Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Asus Zenfone Max Pro M1 telefon službeno predstavljen

Asusov najnoviji telefon je Zenfone Max Pro M1, koji je zvanično objavljen u Indiji. Telefon koristi 6-inčni 18:9 IPS LCD ekran, ima 5000mAh bateriju, dve kamere na poleđini, pokreće ga Snapdragon 636 čipset i ima opcije sa 3GB, 4GB ili 6GB RAM-a.


Asus Zenfone Max Pro M1 ima dve konfiguracije kamere: tu je 13MP + 5MP sistem na poleđini i 8MP s prednje strane, na modelima sa 3GB i 4GB RAM-a. Model sa 6GB RAM-a koristi 16MP + 5MP senzore na poleđini i 16MP selfi kameru.

Zanimljivo je da se Asus odlučio da ne implementira ZenUI interfejs, a umesto toga tu je čista Android 8.1 verzija operativnog sistema. Tu je i dual-SIM podrška.

Kada je u pitanju velika baterija od 5000mAh, ona stiže sa podrškom za brzo punjenje, koje omogućava da se telefon do vrha napuni za dva i po sata.

Kada je cena u pitanju, na tržištu Indije će se Zenfone Max Pro M1 model sa 3GB RAM/32GB skladište prodavati po ceni od oko 135 dolara (konvertovano indijske rupije), 4GB/64GB model ima cenu od oko 160 evra i 6GB/64GB model košta oko 185 evra.

Za sada nema informacija da li postoje planovi internacionalne objave Asus Zenfone Max Pro M1 telefona.

Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41

NAJNOVIJI MODELI
DETALJNA PRETRAGA

NEWSLETTER

Nedeljno
Mesečno

SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-14 kupiMobilni.com. All rights reserved.