Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Da li je ovo HTC One M10?

Nakon tone glasina o Galaxy-ju S7 i pripadajućih mu slika, bio je red da se pojavi neka i o HTC-ovom prolećnom mobilnom telefonu.


Nakon prilično šturih informacija kojima raspolažemo, nedavno je procurela navodna fotografija HTC-a One M10, na kojoj smo mogli videti da je HTC odustao od frontalno postavljenih spoljnih zvučnika, kao i da je uveo fizičko home dugme koje bi trebalo da sadrži i čitač otisaka prstiju.

Sada nam stiže i navodni službeni render ovog telefona, za kojeg ne možemo sa sigurnošću reći da je autentičan, ali ako su prethodne glasine bile tačne, M10 bi na kraju i mogao izgledati otprilike ovako.

Ostali detalji o kojima se spekuliše su Snapdragon 820, 4 GB RAM-a, 32 GB interne memorije, ulaz za microSD karticu i 12 MP UltraPixel kamera. S obzirom da uređaj neće biti predstavljen na MWC-u u Barceloni, za očekivati je da HTC organizuje poseban event negde u martu.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.