Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Google Ara modularni telefon dolazi naredne godine

Google će svoje dugo očekivane Ara modularne telefone sa Android-om i 5,3-inčnim ekranom početi dostavljati developerima već od jeseni, dok će konzumeristička verzija biti dostupna tokom 2017. godine.


Kako prenosi Wired, 30 Google-ovih zaposlenih već svakodnevno koristi Ara telefone kao svoje primarne uređaje umesto dotadašnjih smartphonea.

Međutim, da bi projekat napokon zaživio i došao u ruke developera i kupaca, Google je svoje modularne Ara telefone morao učiniti - manje modularnim. Za početak, komponente poput ekrana, procesora, RAM-a i prostora za skladištenje podataka sada su integrisana u okvir telefona.

Pored toga, moduli su standardizovani, što znači da možete uključiti bilo koji modul u bilo koji slot, sve dok se ovaj prirodno uklapa u njega. Sada se zna da Ara telefoni dolaze sa ukupno 6 slotova, a moduli dolaze u obliku pravougaonika i kvadrata.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.