Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

HTC U 11 telefon - pojavila se detaljna specifikacija?

HTC se 16. maja uključuje u ovogodišnju bitku za tron kralja ili kraljice Android-a svojim HTC U 11 telefonom.


Sada je procurela grafika s prodajnog pakovanja otkriva da će ovaj smartphone raspolagati i sa 6 GB RAM-a. Imamo najdetaljnije specifikacije do sada. 

HTC U 11 će prema onome što ovde imamo da vidimo biti opremljen 5.5-inčnim ekranom u Quad HD rezoluciji zaštićenim Gorilla Glass 5 staklom. Pokretačka mašina mu je Snapdragon 835, a ovaj dotični model ima 6 GB RAM-a i 128 GB data memorije, proširive microSD karticama.

Potvrđene su i 12 MP f/1.7 OIS UltraPixel 3 kamera sa superbrzim autofokusom nazad te 16 MP kamera napred s podrškom za snimanje 3D zvuka, kao što smo videli na modelu HTC U Ultra. 

Kad smo kod zvuka, navodi se i HTC BoomSound zvuk te Usonic slušalice sa aktivnom supresijom okolne buke, najverovatnije sa USB C konekcijom. 

Vidimo i podršku za dual SIM rad te, čitač otisaka, QC 3.0 brzo punjenje (zar ne bi trebalo da bude QC 4.0?) i nove Sense Edge trikove.

Za pretpostaviti je da će osnovni model HTC-a U 11 ipak raspolagati sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije jer takvi su modeli do sada bili viđani u benchmark testovima.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.