Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

LG je siguran u uspeh LG G4 telefona

Prema pisanju web-stranice Yonhap News, kompanija LG se nada će u celom svijetu prodati oko 12 miliona primeraka svog nedavno predstavljenog LG G4 flagship telefona.

 


Južnokorejska kompanija je poprilično uverena u uspeh svog novog proizvoda, s obzirom da je njegov prethodnik LG G3 do sada u svetu prodat u 10 miliona primeraka.

Kako bi privukli kupce na kupovinu svojeg uređaja, u LG-ju su odlučili ostaviti izmenjivu bateriju i podršku za microSD karticu, unapređena je 16-megapikselna zadnja kamera koja sada pruža performanse uporedive sa DSLR uređajima, a u odnosu na prošlu generaciju dosta je proširena ponuda boja samog uređaja.

Biće dostupne crna, smeđa, plava, siva, bela i zlatna boja i posebna verzija uređaja sa zadnjom stranom izrađenom od kože smeđe, crvene ili bež boje (proizvodnja bež modela traje četiri meseca).

Što se tiče komponenti, LG G4 donosi nešto unapređeni i blago zakrivljeni 5,5-inčni QHD zaslon, Qualcommo-v Snapdragon 808 SoC, 3 GB RAM-a i 32 GB prostora za skladištenje podataka.

Za sada nije poznato kada će se LG G4 početi prodavati u svetu ni po kojoj ceni. Na domaćem, južnokorejskom, tržištu cena LG G4 je oko 770 dolara.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.