Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Meizu MX6 će imati dve vezije?

Prema još jednoj u nizu glasina o svetu mobilnih uređaja koja se pojavila na društvenoj mreži Weibo, novi pametni telefon kompanije Meizu, Meizu MX6, na tržištu bi trebao da se pojavi u dve verzije. 


Navodno jedina razlika između ta dva modela trebala bi da bude količina dostupnog RAM-a i interne memorije. Prvi model bi trebao da ima 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, a drugi 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. 

Ostale funkcije bi kod oba telefona trebale da budu jednake. Za sada je poznato kako bi oba modela trebala da sadrže Full HD ekran, bateriju sa kapacitetom od 4000 mAh, desetjezgreni MediaTek-ov Helio X20 čip, zadnju kameru sa 20,7-megapikselnim senzorom kao i prednju kameru s 8-megapikslenim senzorom. 

Što se tiče operativnog sistema, biće predinstaliran Android 6.0 Marshmallow u kombinaciji sa Flyme OS interfejsom. Oba modela Meizu MX6 telefona stižu na tržište u drugoj polovini ove godine.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.