Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Nokia 3310 ponovo u prodaji za samo 6 evra!

Jedan od najpopularnijih telefona uskoro ponovo u prodaji.


Vest koja će obradovati nostalgičare - legendarna Nokija 3310 se vraća.

Sajt Aliexpress je najavio da će tokom nekoliko dana u svojoj ponudi imati potpuno nove Nokije 3310 po ceni od svega šest evra.

POVEZANE VESTI
Pogledajte, Nokia N96 Brus Li!Vraća se vaš omiljeni proizvođač telefona!
Popularni telefon, koji je svojevremeno napravio revoluciju na tržištu, može se naručiti posredstvom firme u Singapuru. Na pošiljku se čeka tri do četiri nedelje, a kupac je oslobođen troškova poštarine.

Ovaj "klasik" 1990-ih godina, koji je kako se verovalo mogao da preživi i apokalipsu, osvojio je milione korisnika širom sveta svojom solidnošću, lakoćom rukovanja i veličinom - težio je samo 133 grama i bio znatno manji u odnosu na konkurentske uređaje.

Pored ekrana, osvetljenog zelenom bojom, Nokia 3310 je imao i imenik za 250 kontakata, 35 melodija, sat, štopericu, alarm i kalkulator, a baterija je, za razliku od današnjih pametnih telefona, trajala celu večnost.

Sve su to bile "pametne" funkcije za ono vreme, a možda danas neko poželi da ponovo ima baš takav telefon - jednostavan.

Izvor: mondo


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.