Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Oukitel U15S ima opciju koju drugi mobilni telefoni nemaju

Inovaciju ne moraju da predvode samo oni "najbolji" uređaji, već i oni možda malo manje poznati. Recimo Oukitel nije baš nepoznato ime, ali od njih ne bi očekivali da će uvesti neku inovaciju, zar ne? Varate se! 


Oukitel U15S na prvu loptu izgleda kao sasvim običan pametni telefon, ali tu se kriju zapravo zanimljive stvari. Na primer, zamislite situaciju u kojoj čitate članak i želite da slikate ceo članak, npr. recept. Znate i sami da je to teško izvesti, ali U15S nudi mogućnost da slikate stranicu koja se proteže preko nekoliko stranica, tzv ‘long screenshot’. 

Da bi stvari bile zanimljivije, možete slikati na razne načine, kvadratom ili lasom, a tu je i mogućnost snimanja ekrana za vreme vaših aktivnosti. 

Iako je U15S već službeno objavljen, Oukitel trenutno radi ne redizajniranju stranice za ovaj uređaj. Spomenimo i da ovaj uređaj dolazi sa dido OS-om, odnosno operativnim sistemom baziranim na Androidu 6.0. Performanse uređaja podigle su se za 25% u poređenju s originalnim sistemom i sada se može uštedeti do 50% više baterije kapaciteta 2700mAh. 

U15S ima osmerojezgarni procesor 1.5GHz, 4GB RAM-a, 32GB interne memorije proširive do 128GB, Panasonicovu 16MP kameru i 5.5 inčni Sharpov FHD ekran.

Izvot: B92


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.