Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Pametni džepni sat ili prvi okrugli telefon?

Inspirisan dizajnom starih džepnih satova Monohm je napravio Runcible, prvi sferičan smartfon!


Monohm Runcible napravljen od drveta jednim delom, plastike i metala najfinije obrade. Ima okrugao oblik i kameru nasred spoljašnjeg dela. Sadrži Bluetooth, LTE, Wi-Fi i microUSB veze, između ostalih, i radi pod Firefox operativnim sistemom za mobilne uređaje.

Telefon, naravno, ima okrugao ekran, ali ne pišti, niti upozorava korisnika na poruke, pozive i druga dešavanja. On je napravljen s filozofijom da ulepša dan korisniku, svojim "vanvremenskim" dizajnom i pomogne mu da se odmori i zbliži s ljudima. Iako telefon neće vibrirati, niti pištati, sve poruke, propuštene pozive i druga obaveštenja prikazaće korisniku kada on to bude hteo da vidi. Dotad će na displeju stajati klasično dizajniran sat.

Monohm Runcible snima sferične fotografije i zna još nekoliko "sferičnih" trikova s kamerom, a u prodaji će biti uskoro. Cena nije poznata, ali kako su nam rekli u Barseloni, na premijeri tokom MWC 2015, biće u skladu sa filozofijom i namenom telefona - visoooka!

Izvor: mondo


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.