Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Predstavljen LG G6 Plus

LG G6 je jedan od najboljih telefona trenutno dostupnih na tržištu, a već se počinju kružiti informacije o njegovom nasledniku, LG G7.


Ali pre toga, čeka nas nekoliko drugih uređaja – poput LG G6 Plus telefona koji je nedavno predstavljen u Južnoj Koreji.

LG G6 Plus je tu kao sitno unapređenje u odnosu na G6, tako da je većina specifikacija identična. Jedine razlike kriju se u opciji boja – LG G6 Plus dolazi sa opcijama Astro Black, Terra Gold i Marine Blue boja. Mogućnost bežičnog punjenja, kao i proširena memorija za smeštanje podataka (128 GB).

Osim LG G6 Plus uređaja, kompanija je također najavila i novo softversko ažuriranje koje bi trebalo unaprediti korisničko iskustvo koje će doneti neke nove funkcije na ove uređaje poput automatskog snimanja glasovnih poziva, prepoznavanja pokreta prilikom korišćenja tehnologije prepoznavanja lica, i slično.

Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.