Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Razer Phone 2 službeno predstavljen

Razer je i zvanično predstavio naslednika svog gamerskog mobilnog telefona Razer Phone. Novi Razer Phone 2 donosi Qualcomm-ov Snapdragon 845 čip i poboljšanja koja se tiču ekrana i kamera.


Ugrađen je 5,7-inčni IGZO LCD QHD ekran u klasičnom 16:9 formatu sa svetlinom od 580 nita što pomaže u očuvanju detalja pri tamnijim scenama. Takođe, zadržana je frekvencija osvežavanja slike od 120 Hz te je podržana HDR tehnologija i DCI-P3 spektar boja.

Razer Phone 2 donosi 8 GB RAM-a, 64 GB interne UFS memorije, a tu je i baterija sa kapacitetom od 4000 mAh sa uključenom podrškom za brzo QuickCharge 4.0+ punjenje, kao i Qi bežično punjenje.

Upravo zbog spomenute podrške za bežično punjenje zadnja strana kućišta telefona sada je staklena, dok je ostatak uređaja i dalje izrađen od aluminijuma obrađenog CNC mašinama, s time da ceo uređaj sada ima IP67 sertifikat (otpornost na uticaje vode).

Fotografska komponenta uključuje dvostruku zadnju kameru, glavnu 12-megapikselnu kameru sa Dual Pixel autofokusom, OIS-om i otvorom blende f/1.75 te sekundarne 12-megapikselne telephoto kamere sa 2x povećanjem. Omogućeno je snimanje 2160p pri 60 sličica u sekundi te slow-motion snimanje u 1080p rezoluciji pri 120 sličica u sekundi. Selfie kamera je i dalje 8-megapikselna te sada ima podršku za snimanje 1080p sadržaja pri 60 sličica u sekundi.

Zvučna komponenta uključuje prednje stereo zvučnike sa Dolby Atmos sertifikatom sa uključenim namenskim pojačalima. Telefon nema 3,5-milimetarski priključak za slušalice, ali prisutan je USB Type-C priključak na koji se između ostalih mogu spojiti namjenske Razerove slušalice sa Chromea LED osvetljenjem.

I sam Razer Phone 2 dolazi sa implementiranim Chroma osvetljenjem i to u logu koji se nalazi sa zadnje strane uređaja i automatski se prilagođava prema osvetljenju na ekranu. Osim loga posebnost telefona je i hlađenje bazirano je na sistemu parne komore.

Razer kao operativni sistem za ovaj uređaj spominje Android 8.1 Oreo,  ali kompanija obećava brz dolazak nadogradnje na Android 9.0 Pie. Razer Phone 2 biće moguće nabaviti u dve verzije, običnoj koja će koštati 850 evra i premium satenskoj verziji koja će stajati 100 evra više.

Uz sam telefon korisnici mogu nabaviti i razne dodatke poput već spomenutih slušalica, maskica ili pak postolja za bežično punjenje.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.