Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Razer Phone 2 službeno predstavljen

Razer je i zvanično predstavio naslednika svog gamerskog mobilnog telefona Razer Phone. Novi Razer Phone 2 donosi Qualcomm-ov Snapdragon 845 čip i poboljšanja koja se tiču ekrana i kamera.


Ugrađen je 5,7-inčni IGZO LCD QHD ekran u klasičnom 16:9 formatu sa svetlinom od 580 nita što pomaže u očuvanju detalja pri tamnijim scenama. Takođe, zadržana je frekvencija osvežavanja slike od 120 Hz te je podržana HDR tehnologija i DCI-P3 spektar boja.

Razer Phone 2 donosi 8 GB RAM-a, 64 GB interne UFS memorije, a tu je i baterija sa kapacitetom od 4000 mAh sa uključenom podrškom za brzo QuickCharge 4.0+ punjenje, kao i Qi bežično punjenje.

Upravo zbog spomenute podrške za bežično punjenje zadnja strana kućišta telefona sada je staklena, dok je ostatak uređaja i dalje izrađen od aluminijuma obrađenog CNC mašinama, s time da ceo uređaj sada ima IP67 sertifikat (otpornost na uticaje vode).

Fotografska komponenta uključuje dvostruku zadnju kameru, glavnu 12-megapikselnu kameru sa Dual Pixel autofokusom, OIS-om i otvorom blende f/1.75 te sekundarne 12-megapikselne telephoto kamere sa 2x povećanjem. Omogućeno je snimanje 2160p pri 60 sličica u sekundi te slow-motion snimanje u 1080p rezoluciji pri 120 sličica u sekundi. Selfie kamera je i dalje 8-megapikselna te sada ima podršku za snimanje 1080p sadržaja pri 60 sličica u sekundi.

Zvučna komponenta uključuje prednje stereo zvučnike sa Dolby Atmos sertifikatom sa uključenim namenskim pojačalima. Telefon nema 3,5-milimetarski priključak za slušalice, ali prisutan je USB Type-C priključak na koji se između ostalih mogu spojiti namjenske Razerove slušalice sa Chromea LED osvetljenjem.

I sam Razer Phone 2 dolazi sa implementiranim Chroma osvetljenjem i to u logu koji se nalazi sa zadnje strane uređaja i automatski se prilagođava prema osvetljenju na ekranu. Osim loga posebnost telefona je i hlađenje bazirano je na sistemu parne komore.

Razer kao operativni sistem za ovaj uređaj spominje Android 8.1 Oreo,  ali kompanija obećava brz dolazak nadogradnje na Android 9.0 Pie. Razer Phone 2 biće moguće nabaviti u dve verzije, običnoj koja će koštati 850 evra i premium satenskoj verziji koja će stajati 100 evra više.

Uz sam telefon korisnici mogu nabaviti i razne dodatke poput već spomenutih slušalica, maskica ili pak postolja za bežično punjenje.


Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.