Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy Alpha u Vip ponudi

Prvi predstavnik novog dizajnerskog pristupa Samsung Galaxy uređajima - smart telefon Alpha - stigao je u Vip ponudu. Ovaj telefon je spoj stila i najmodernije tehnologije upakovane u kompaktno telo sa metalnim okvirom, uz elegantno zaobljene ivice i poleđinu koja je meka na dodir.


Debljinom manjom od 7 mm Samsung Galaxy Alpha jedan je od najtanjih Galaxy uređaja svih vremena, a njegova konstrukcija i mala težina pružaju korisnicima udoban osećaj u ruci i odličnu kontrolu uređaja. Telefon ima izuzetan HD Super AMOLED displej od 4.7 inča, kao i naprednu kameru HDR za snimanje i fotografisanje. Galaxy Alpha sadrži popularne funkcije kao što su Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode a povezuje se i sa najnovijim nosivim uređajima Samsung Gear Fit, Gear Live i Gear 2. Samsung Galaxy Alpha dostupan je u Vipu u crnoj, a uskoro i srebrnoj boji, po ceni već od 1 dinara u tarifama Smart MAX/Biz Partner Zauvek 4000, kao i uz tarifu Smart 3000 na 12 mesečnih rata od 2.400 dinara putem računa, bez kamate. Privatni korisnici koji se opredele za kupovinu Samsung Galaxy Alpha uredjaja i potpišu ugovor u trajanju od 24 meseca u odabranoj Smart, Standard i Sigurica tarifi (izuzev Max tarifa), dobiće popust od 100% na mesečnu pretplatu u trajanju od 3 meseca.


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.