Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S10 i sa 5G modemom

Samsung Galaxy S10 stiže početkom sledeće godine, verovtno krajem februara, a glasine koje smo do sada čuli, sugerišu da će izaći u najmanje tri verzije.


U planu je navodno i četvrta varijanta sa 5G modemom, koja će biti dostupna samo na domaćem terenu, tj. u Južnoj Koreji, jer će upravo tamo na leto biti spremna prva komercijalna 5G mreža.

Tako bi prvi model trebao da bude Samsung Galaxy S10 Lite, s dvostrukom primarnom i običnom selfie kamerom. Drugi model, Galaxy S10 bi trebao da ima dve kamere napred i dve nazad, koje bi mu trebale omogućiti optički zoom do 3x. Treći model, Galaxy S10+ navodno bi nazad trebao da donese trostruku kameru, među kojima bi se trebala naći i jedna ultra-širokokutna, dok bi se napred zadržale dve selfie kamere.

Koji senzori će biti ugrađeni u ove kamere, za sada nije poznato, iako se šuška o 12, 13 i 16 MP varijantama. Ono što još ne znamo je fizička veličina senzora, koja je važnija od pukog broja megapiksela i vrednosti otvora blende, zbog čega za bilo kakav sud treba pričekati službeno predstavljanje.

 

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.