Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S10 i sa 5G modemom

Samsung Galaxy S10 stiže početkom sledeće godine, verovtno krajem februara, a glasine koje smo do sada čuli, sugerišu da će izaći u najmanje tri verzije.


U planu je navodno i četvrta varijanta sa 5G modemom, koja će biti dostupna samo na domaćem terenu, tj. u Južnoj Koreji, jer će upravo tamo na leto biti spremna prva komercijalna 5G mreža.

Tako bi prvi model trebao da bude Samsung Galaxy S10 Lite, s dvostrukom primarnom i običnom selfie kamerom. Drugi model, Galaxy S10 bi trebao da ima dve kamere napred i dve nazad, koje bi mu trebale omogućiti optički zoom do 3x. Treći model, Galaxy S10+ navodno bi nazad trebao da donese trostruku kameru, među kojima bi se trebala naći i jedna ultra-širokokutna, dok bi se napred zadržale dve selfie kamere.

Koji senzori će biti ugrađeni u ove kamere, za sada nije poznato, iako se šuška o 12, 13 i 16 MP varijantama. Ono što još ne znamo je fizička veličina senzora, koja je važnija od pukog broja megapiksela i vrednosti otvora blende, zbog čega za bilo kakav sud treba pričekati službeno predstavljanje.

 

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.