Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S10 u verziji i sa šest kamera?

Samsung se očigledno sprema za 2019. pa tako danas WSJ piše o jednoj od nekoliko različitih varijanti novih Galaxy S10 telefona, koja će imati ukupno 6 kamera i veliki 6.7-inčni ekran, najverovatnije novi Infinity-O panel.


Trenutno o nadolazećim Galaxy modelima pristiže jako mnogo glasina da je teško razaznati ono šta će zaista biti realizovano od onog što je neko izmislio. U svakom slučaju, renomirani izvor WSJ ima informacije o čak četiri Galaxy S10 modela. Jedan od njih bi kako se ima prilike čuti mogao imati ravni ekra dok će ostali imati zakrivljene panele kakve trenutno imaju svi aktualni Samsungovi top modeli.

Četvrti model koji navodno nosi internu oznaku “Beyond X”, podržavaće 5G mreže i imati 6.7-inčni ekran, a uz implementaciju Infinity-O panela, uređaj ne bi ukupnim gabaritima trebao biti veći od aktuealnog Galaxya Note9.

Taj će telefon sa zadnje strane imati četiri kamere, nešto poput Galaxya A9 ali definitivno na još višem nivou. Uz četiri kamere sa zadnje strane, dotični će uređaj navodno imati i dvostruku selfi kameru.


Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.