Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S8 dolazi 18. aprila, pojavila se i prva fotografija?

Sve je više proroka koji javljaju da se službeno predstavljanje Galaxy-ja S8 neće održati krajem februara na MWC-u u Barceloni, već nešto kasnije.


Spekuliše da će se Samsung svoj Unpacked event održati u martu, a sada stižu i konkretne informacije o datumu dolaska na tržište. Ako je verovati pojedinim insajderima, Galaxy S8 u prodavnice stiže 18. aprila, što je malo kasnije od S7 braće koji je su stigli početkom istog meseca prošle godine.

Je li ovo istina, teško je reći, a ako je, verovatno se u Samsung-u žele dodatno osigurati kako ponovo ne bi došlo do propusta, zbog kakvih je prošle godine povučena kompletna proizvodnja Note-a 7.

Za sada nemamo konkretnih informacija o tome koje će kompanije na MWC-u predstaviti svoje flagshipe, ali postoji velika verovatnost da će to učiniti Xiaomi, Huawei, Sony, LG i još celi niz drugih proizvođača.

A u međuvremenu, pojavila se prva fotografija koja navodno predstavlja novi S8. Iako ekran nije od ivice do ivice kao što se spekulisalo, vidljivo je da je povećan u odnosu na celo kućište i blago zaobljen po uzoru na Note 7. Naravno, trebaće još pričekati za potvrdu, jer je moguće da se neko igrao u Photoshop-u.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.