Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Samsung Galaxy S9 kreće proizvodnja

Ako je verovati upućenim izvorima iz Južne Koreje, koji su bliski Samsung kompaniji, Samsung Galaxy S9 mobilni telefon kreće u proizvodnju u decembru, kako bi uređaj bio spreman za tržište početkom godine.

 


Prema objavi uglavnom pouzdanog izvora na Weibo mreži, @IceUniverse, proizvodnja počinje u decembru, premijera je u januaru sledeće godine, a prodaja počinje u februaru, pred MWC 2018 u Barseloni. Samsung Galaxy S9 imaće Snapdragon 845 čipset za jednu verziju i Exynos 9810 za drugu, zajedno sa novim dizajnom na poleđini. Pored toga, Galaxy S9 i S9+ će imati unapređeno (3D) skeniranje lica i očiju, dvostruku poleđinsku kameru od 16 megapiksela i dvostruku prednju kameru od 12 megapiksela, vodootporno kućište i ekran dijagonale čak 5.8 inča, odnosno 6.2 inča za S9+ model.

Ove informacije poklapaju se sa ranije objavljenim tajmingom Galaxy S9 dolaska na tržište i specifikacijama, ali kako se navodi u vesti – Samsung očekuju još neke teške odluke, pre završetka nove Galaxy zvezde za tržište.

Neki izveštaji navode da će Samsung zadržati 3.5 mm audio džek, ali da će kamera biti dvostruka i na prednjoj i na zadnjoj strani.

Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.