Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Sony Xperia M Ultra će imati kameru od 23MP!

Prema najnovijim glasinama, Sony Xperia M Ultra, stići će na tržište sa sport 23 MP dual zadnjom kamerom.


U februaru tokom Mobile World Congress (MWC) predstavljena su tri nova smartfona – Xperia XA, Xperia X i Xperia X Performance, a očekuje se kako će Sony uskoro predstaviti Xperia C6 Ultra i Xperia M Ultra smartfone

Nema nekih specifikacija što se tiče Xperia C6 Ultra modela, ipak kad je reč o već spomenutom Xperia M Ultra, onda su stvari malo drugačije i zanimljivije. Prema dostupnim informacijama, ovaj telefon imaće sport 23MP OSS (Optical Steady Shot) dual zadnju kameru.

Jedan od ta dva senzora očekuje se kako će imati 24mm objektiv i f / 2.2 otvor blende, a drugi će doći sa 75mm objektivom i f / 2.2 otvorom. Prednja kamera imaće 16MP sa 25mm objektivom i f / 2.0 otvorom.

Što se ekrana tiče, Xperia M Ultra trebala bi imati 6-inčni fullHD (1920 x 1080) Whitemagic IPS-NEO ekran. Tu je i Qualcomm Snapdragon 652 64-bitni octa-core SoC, 3GB LPDDR4 RAM-a, 32GB interne memorije, 4280mAh baterija, skener otisaka prsta i Type-C USB.

Pogledajte i Sony Xperia Z5 Premium

Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.