Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Sony Xperia X Ultra prikazana službena fotografija

Sony je objavio službene rendera novog pametnog telefona koji priprema, a na tržištu će se pojaviti kao Sony Xperia X Ultra.


Prema objavljenim renderima je vidljivo kako Xperia X Ultra, što se tiče formata ekrana, predstavlja Sony-jev odgovor na ovogodišnje flagship pametne telefone Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+ i LG G6 koji dolaze s ekranom u novom 18:9 odnosu. 

Sličan odnos bi trebao da ima i Sony-jev uređaj iako za sada još uvek nije poznato o kakvom se tačno odnosu radi, a sam ekran imaće veličinu od približno 6,45 inča. Tu su i tanke ivice ekrana, dovoljni za Sony-jev logo na gornjoj strani i kapacitivne tipke na donjoj strani uređaja). 

Hardverske funkcije ovog uređaja za sada su samo glasine. Spominje se Snapdragon 660 čip, 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije (proširive microSD karticama), baterija od 3050 mAh (s podrškom za tehnologiju brzog punjenja Quick Charge 3.0), dvostruki zvučnici i operativni sistem Android 7.0 Nougat. 

Što se tiče fotografske komponente, Xperia X Ultra bi trebao da dođe sa 19-megapikselnom zadnjom i 13-megapikselnom selfie kamerom. Takođe, ovaj Sony-jev mobilni telefon bi se na tržištu trebao pojaviti u tri do četiri različite boje (na objavljenom renderu Xperia X Ultra je prikazana u crvenoj i sivoj varijanti). 

Za sada nema informacija kada bi se pametni telefon Sony Xperia X Ultra trebao pojaviti na tržištu.

Izvor: itvesti


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.