Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Stiže Nokia telefon za bogataše

HMD Global, vlasnik Nokia patenata, brenda i linije svih Nokia telefona, patentirao je i regulatornim telima prijavio novi model kodne oznake TA-1005, a Nokia 8 Sirocco imena!


Legendarni mobilni telefon, koji je bio rezervisan samo za bogatu klijentelu, izrađen od nerđajućeg čelika i zlata, Nokia 8800 Sirocco, tako će dobiti daleko naprednijeg naslednika, koji će, verujemo biti prikazan na MWC 2018 sajmu u Barseloni. Malo je zbunjujuće to što je oznaka TA-1005 ranije važila za oznaku Nokia 9 smartfona, ali moguće je da će to biti i unapređena verzija, i to značajno Nokia 8 modela. U svakom slučaju je intrigantno, pa s nestrpljenjem čekamo da vidimo o čemu se radi.

Sirocco je mediteranski vetar, koji dolazi iz Sahare, iz Afrike, a sjajnu Sirocco priču sigurni smo da ćemo saznati i u Barsi, jer HMD Global je i obećao - očekujte sjajne stvari na MWC sajmu!

Izvor: mondo


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.