Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Stižu novi pametni satovi

Na IFA sajmu u Berlinu prikazano je nekoliko novih pametnih satova. Evo o kojima je reč.


Nakon završetka sezone, vreme je da se promeni i izgled – kupaći kostimi i papuče treba zameniti maramama i jesenjim kaputima. Bez obzira kakvu garderobu nosite, novi Android Wear satovi će vam pomoći da pokažete svoj stil, koristili Android telefon ili iPhone.

- Huawei Watch sat je dostupan u 6 različitih dizajna sa sivom, zaltnom i crnom završnom obradom. Ekran sa visokom rezolucijom obezbediće vam odličan pogled na jedan od 40+ dostupnih lica. Ugrađeni senzori osim trčanja i hodanja mogu da prate i vaše penjanje uz stepenice.

- Asus ZenWatch 2 dolazi u dve veličine. Obe su dostupne u sivoj, tamno sivoj i boji crvenog zlata. Narukvice sata su takođe dostupne u viže verzija, od različitih materijala. Možete brzo pristupiti vašem rasporedu, mejlovima uz pomoć ugrađene aplikacije. Tu je i wellnes aplikacija za sve vaše sportske aktivnosti.

- Moto 360 2015 dolazi u tri verzije – jedna namenjena ženama, dve namenjene muškarcima i sportska verzija. Možete odabrati sat u boji crvenog zlata, u zlatnoj, sivoj ili crnoj boji. Dostupno je nekoliko različitih metalnih narukvica kao i narukvica od kože. Moto 360 Sport poseduje i GPS kao i ekran prilagođen svim uslovima osvetljenja.

Svi predstavljeni satovi imaju i poboljšano trajanje baterije, always-on opciju, narukvice koje se lako skidaju, tako da uvek možete doći do željenih informacija ali i da sat učinite jedinstvenim, navodi se na Android Blogu.

Svi satovi će moći da se kupe u narednim nedeljama.

Izvor: mondo


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.