Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Test brzine Apple iPhone Xr protiv Samsung Galaxy Note9

Po specifikacijama Apple iPhone XR ne bi trebalo da bude u rangu sa Samsun Galaxy Note9 modelom kada je brzina u pitanju. Sasmungov najnoviji mobilni telefon stiže sa 8GB RAM-a, dok Apple iPhone XR ima samo 3GB RAM-a. Međutim, ako pretpostavke ostavimo po strani i telefone stavimo jedan pored drugog na testu brzine, slika bi mogla biti drugačija.


Upravo je ovo uradio PhoneBuff na YouTube-u, koji je odlučio da dva modela iz 2018. godine podvrgne testu brzine i otkrije ima li Apple-ov “budžetski” model ikakve šanse protiv Samsungovog premijum telefona.

Prema svemu sudeći, odgovor je potvrdan: iPhone XR se prilično dobro drži naspram fableta južnokorejskog giganta. Zanimljivo je da čak iako ima ni pola količine RAM-a koji ima Note9, iPhone XR je uspeo da tokom prvog kruga testova ostvari za 15 sekundi bolji rezultat. Test uključuje otvaranje i rad na 16 aplikacija i igara).

Međutim, druga runda (tokom koje su aplikacije otvarane obrnutim redom kako bi se videlo koja je i dalje aktivna a koja mora da se pokrene ponovo) je pokazala da je Note9 uspeo da nadoknadi sve vreme koje je izgubio tokom prvog kruga i da se poravna sa XR modelom.

Krajnji zaključak je da iPhone XR ostvaruje poprilično impresivne rezultate iako je korišćena samo jedna metrika za poređenje dva telefona.

 

Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI


SANZAJ VIŠE O PORTALU
Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail office@kupimobilni.com.
Copyright © 2007-19 kupiMobilni.com. All rights reserved.