Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

Test brzine Apple iPhone Xr protiv Samsung Galaxy Note9

Po specifikacijama Apple iPhone XR ne bi trebalo da bude u rangu sa Samsun Galaxy Note9 modelom kada je brzina u pitanju. Sasmungov najnoviji mobilni telefon stiže sa 8GB RAM-a, dok Apple iPhone XR ima samo 3GB RAM-a. Međutim, ako pretpostavke ostavimo po strani i telefone stavimo jedan pored drugog na testu brzine, slika bi mogla biti drugačija.


Upravo je ovo uradio PhoneBuff na YouTube-u, koji je odlučio da dva modela iz 2018. godine podvrgne testu brzine i otkrije ima li Apple-ov “budžetski” model ikakve šanse protiv Samsungovog premijum telefona.

Prema svemu sudeći, odgovor je potvrdan: iPhone XR se prilično dobro drži naspram fableta južnokorejskog giganta. Zanimljivo je da čak iako ima ni pola količine RAM-a koji ima Note9, iPhone XR je uspeo da tokom prvog kruga testova ostvari za 15 sekundi bolji rezultat. Test uključuje otvaranje i rad na 16 aplikacija i igara).

Međutim, druga runda (tokom koje su aplikacije otvarane obrnutim redom kako bi se videlo koja je i dalje aktivna a koja mora da se pokrene ponovo) je pokazala da je Note9 uspeo da nadoknadi sve vreme koje je izgubio tokom prvog kruga i da se poravna sa XR modelom.

Krajnji zaključak je da iPhone XR ostvaruje poprilično impresivne rezultate iako je korišćena samo jedna metrika za poređenje dva telefona.

 

Izvor: balkanandroid


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.