Top zona Brdo Požeška 150a - prodaja i otkup mobilnih telefona

ZTE Axon staje rame uz rame sa premium telefonima

Ako pričamo o samom vrhu pametnih telefona, tu svakako spadaju Apple, Samsung, HTC, Huawei, LG, i mnogi drugi, ali i neki koji nisu toliko poznati.


OnePlus 2, na primer, svakako je jedan od uređaja koji spadaju u klasu skupljih i kvalitetnijih telefona, kao i neki Xiaomi modeli, ali svakako treba spomenuti i ZTE Axon, 5.5-inčni phablet koji karakteristikama i kvalitetom opravdava svoju cenu od 469 dolara. 

Naime, Axon dolazi s 5.5-inčnim FullHD ekranom rezolucije 1920 x 1080, 3GB RAM-a, 32GB interne memorije, i fantastičnim kamerama od 8MP za prednju, dok sa zadnje strane ima dual kameru od 13MP odnosno 2MP. 

Ekran je vrlo oštar zahvaljujući 534 piksla po inču, dok tehnologija za punjenje baterije za 5 minuta punjenja omogućava korišćenje telefona od čak dva sata. 

Od “novije” tehnologije Axon ima prepoznavanje zenice, govora i otisaka prstiju, nove nivoe sigurnosti pametnih telefona.

Izvor: B92


KOMENTARI

    Nema komentara za ovaj telefon!

POŠALJITE KOMENTAR

POVEZANE VESTI

Hram.rs prodavnica mobilnih telefona. Mutapova 41


Da li želite da listate Vaše proizvode na portalu KupiMobilni.com? Prijavite Vašu prodavnicu ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected].
Copyright © 2007-2023 kupiMobilni.com. All rights reserved.